Skapa tillsammans med familjen, vänner eller kollegor!

För er som är nyfikna på min glaskonst och som vill prova på glasblåsning så erbjuder jag flera glasupplevelsepaket. Jag har även helgkurser för dig som vill fördjupa dig ännu mer i glasets värld.

Helgkurs Glasblåsning
Helgkurs

Helgkurs i
glasblåsning

Tillhör du dem som vill skapa själv och som alltid undrat hur det är att blåsa glas? Då är denna kurs något för dig. Här får du inte stå vid sidan om utan här kommer du i centrum. Tillsammans med mig testar du hur det är att blåsa och skapa i glas. Varva din kreativitet med spännande glashistoria. Efter helgen så har du flera alster som du egenhändigt skapat i olika tekniker med dig hem.

BOKNING:
Bokning sker via malin@malinmena.se eller på telefon 073-62 00 857.

LÄS MER

Företagsevent
glasblåsning

Letar ni nya upplevelser till jobbets kickoff? Nya obeprövade vägar att bygga broar på? I en glashytta krävs lyhördhet och samarbete. Ett utmärkt tillfälle för er som söker något extra både vad det gäller miljö och tema på konferensen/eventet.

Här får alla tillverka något eget och tillsammans får ni gravera något på en av mina befintliga produkter. Denna skapelse får ni sedan ta med hem och förhoppningsvis låta den stoltsera på er arbetsplats.

BOKNING:
Bokning sker via malin@malinmena.se eller på telefon 073-62 00 857.

LÄS MER

Familjepaket
glasblåsning

Vill du tillsammans med din familj eller med dina vänner göra en unik och minnesvärd upplevelse? Prova på att blåsa glas och tillverka något eget att ta med hem.

Här får familjen komma in i min varma hytta där jag visar hur man blåser glas och tillsammans skapar vi var sitt glasobjekt. Ni kommer även att få gravera på en gemensam glasprodukt ur mitt sortiment som ni får ta med hem som ett minne!

BOKNING:
Bokning sker via malin@malinmena.se eller på telefon 073-62 00 857.

LÄS MER

PRIVATA HÖGTIDER
GLASBLÅSNING

Har du en syster som ska gifta sig eller kanske en jämn födelsedag att fira i släkten? Gör en alldeles vanlig dag till en extra minnesvärd dag här i min hytta. Dagens huvudperson får tillverka ett glasalster och alla vänner som är med får även de prova på att blåsa samt att gravera på en gemensam glasprodukt ur mitt sortiment. Denna glasprodukt tillägnas dagens huvudperson och tas med hem som ett vackert minne!

BOKNING:
Bokning sker via malin@malinmena.se eller på telefon 073-62 00 857. Välkomna!

LÄS MER